Na jídla do Bistra 8 vás na sociálních sítích budou lákat profesionální fotky. O dobrou prezentaci podniku se stará spolumajitelka podniku Iva Jakešová, která je zároveň novinářka zaměřená na gastronomii. Do podniku, jehož okna zdobí květináče s bylinkami, se chodí už od snídaní, které můžou mít podobu vajec Benedikt připravených z vajíček z Polabí, ale taky pohankové kaše či domácích koblih. Na oběd můžete často vybírat z jídel inspirovaných Asií, ať už je to sushi talíř z rýže a ryb, indonéské satay či korejský bibimbap. Čas od času tu však dostanete i slovenské halušky s brynzou nebo českou klasiku, včetně vánočního kuby. Mezi zdejší erbovní pokrmy patří vepřo knedlo do ruky: pomalu pečený bůček ochucený omáčkou hoisin servírovaný s nakládanou zeleninou v knedlíčku. Bistro 8 je bez obsluhy, jídlo se objednává u pultu, kde během čekání můžete vybírat mezi domácími dorty nebo volit z limonád. Mají tu totiž jak limonády klasické, tak takové, které mají díky fermentaci nakyslou chuť.