Jídelní lístek Bistra 19 se mění ze dne na den. Pokaždé je v nabídce polévka, dvě hlavní jídla a něco sladkého. Ceny jsou mírné, v těsné blízkosti Národního divadla doslova nebývalé. Polední menu tu vyjde na nějakých 160 korun i s polévkou a dezertem.
Nabídka jde napříč mezinárodní kuchyní, polévky se pohybují od tradiční české zelňačky ovoněné kolečky klobásy a ukrajinského boršče přes hladký květákový nebo batátový krém až po exotičtější kombinace, jako je červená čočka a kokosové mléko. Často se na jídelním lístku objevují těstoviny, většinou v nějaké jednoduché kombinaci se dvěma třemi dalšími surovinami: gnocchi s pestem, fettuccine s čekankou, zeleninové lasagne… Zkrátka nepřijdou ani milovníci pomalu připravovaných jídel, jako jsou rozličná ragú, zvolna dušené hovězí či karí.
Jídlo svojí jednoduchostí a rozmanitostí kopíruje interiér Devatenáctky, který má švih a svěžest. Bistro je rodinný podnik: vedou ho Kristina a Rudolf Netíkovi ve spolupráci s tatínkem paní Kristiny.