Bistro’Os staví na konceptu simple dining, tedy jednoduchého svěžího jídla, které vás po obědě neuspí. Den tu můžete začít vydatnou snídaní v podobě vajec do skla s lanýžovým olejem, bílých klobásek s dijonskou hořčicí či palačinky s pomerančovou marmeládou. V poledne už se menu odlehčuje. Zejména v chladnějších dnech vás zahřeje třeba pomalu tažený hovězí vývar s domácími nudlemi, pro jarní dny můžete počítat například s hráškovým krémem. V suterénním prostoru poblíž Národního divadla mají obvykle zajímavou nabídku masitých jídel, inspirace kuchaře se pohybuje od asijských chutí v podobě ústřicové omáčky a hub šitake až po klasické kontinentální recepty, jako je burgundské hovězí či králičí stehno. Jídla se řídí hlavně tím, co zrovna roste na poli či v zahradě, takže se mění týden od týdne. Na svoje si tu čas od času přijdou i milovníci méně obvyklých surovin, třeba guláš tu někdy připravují z kachních srdíček.