Šéfkuchař Jan Kvasnička má za sebou angažmá v několika vyhlášených pražských restauracích a také v La Gare nedaleko Obecního domu dokazuje, že patří ke specialistům na francouzskou kuchyni. Jídelní lístek startuje klasickými recepty, jako jsou šneci po burgundsku, kachní foie gras s cibulovým relish, pečené ústřice s lískovými oříšky nebo vlažný telecí jazyk s nakládanou čekankou. Mezi polévkami nesmí chybět rybí provensálská ani cibulačka. Sekci hlavních jídel zdobí hovězí po burgundsku, kohout na víně, králík pečený s olivami a rajčaty nebo telecí ledvina s tymiánovou strouhankou. Příznivci intenzivních chutí by neměli vynechat boudin noir, tedy výrazné jelito, které se servíruje s jablečnou majonézou a grilovaným jablkem. Perlou menu je ruánská kachna připravovaná podle receptu věhlasné pařížské restaurace La Tour d‘Argent. V receptu je kachní maso proloženo aromatem armagnacu, portského vína a také demi glace s játry a srdcem.