Jen kousek od kostela svatého Mikuláše připravuje vyhlášený šéfkuchař Jan Kaplan pokrmy, které před hosty přistávají na originálních talířích Morricone. Menu je poměrně stručné a vydává se dvěma směry. Dokáže dokonale prezentovat klasické české pokrmy a zároveň uspokojí i kosmopolitnější chutě. Chcete-li zahraniční návštěvě předvést zdejší kulinární tradici, Jan Kaplan ji uctí nejprve kulajdou se zastřeným vejcem doprovázenou valtickým sauvignonem, potom pečenou kachnou s knedlíky drbáky a skvělým bořetickým rulandským modrým a nakonec ještě povidlovými taštičkami se slivovicovým glazé se sklenkou velkopavlovického sektu. Mezinárodní jídla jsou stavěná jednoduše, k dosažení dokonalosti si šéfkuchař obvykle vystačí se třemi čtyřmi surovinami. Grilovaná chobotnice je středomořsky podpořena fazolemi fava a zauzenými paprikami, jehněčí kotletky vyniknou i díky batátovému pyré a jusu z čerstvé máty. Prosté a vynikající.