Autentická asijská kuchyně rodinné restaurace poblíž Letenských sadů čerpá inspiraci z receptů indických a bangladéšských. Pokrmy vznikající na místním sporáku naplňují indické pravidlo masala – vytvoří vám v ústech veletoč chutí, kde se sladká bude přirozeně potkávat s pálivou. Na menu naleznete pokrmy z různých koutů obou zemí, třeba indický Kašmír je reprezentován lahodným jehněčím Rogan Josh, Bengálsko zase rezelou: omáčkou se smaženou cibulkou a česnekovo-zázvorovou pastou. Z goánských specialit stojí za to zkusit ostré krevetové vindaloo, Bangladéš představuje mimo jiné omáčky korma, které mají díky kokosovému mléku jemně hedvábnou konzistenci i chuť. Svojí nabídkou potěší Curry Palace rovněž ty, kdo nejedí maso. V menu mají několik druhů lahodné smažené rýže biryani, luštěninové pokrmy různé pálivosti a sytosti či jídla z bramborového základu. Ideální tečkou za asijskou hostinou jsou kuličky gulab jamun ve sladkém sirupu či rýžový kheer s rozinkami a tobolkami kardamomu.