Divinis je jedním z pražských držitelů michelinského ocenění Bib Gourmand, které označuje dobré jídlo za dobrou cenu. Restaurant v uličce, která vede na Staroměstské náměstí, je zaměřen na středomořskou, především italskou kuchyni. Ta dává díky nekomplikovaným úpravám vyniknout výchozím surovinám. Rukopis majitele podniku Zdeňka Pohlreicha prozrazují jeho oblíbené ingredience, zejména telecí líčka, jež dělá na marsale s restovaným špenátem, rozinkami a piniovými jádry. Ochutnat je můžete i v kombinaci s bramborovými gnocchi a sardským sýrem pecorino. V Divinis se přes poledne uzavírají obchodní kontrakty, večer se hodí k oslavě v menším rodinném kruhu nebo pro romantické posezení. Obsluha Divinis je pozorná, pokrmy nesou punc řemeslné zdatnosti a zároveň vynalézavosti při sestavování receptur. Za pozornost stojí i zdejší vinný lístek.