Nejstarší pražská restaurace zaměřená na španělskou kuchyni funguje od roku 1999 pod taktovkou manželů Nerudových. Šéfkuchařem je zde talentovaný Oscar Caceres Ruiz, který dokáže kousek od kostela Panny Marie Vítězné s Pražským jezulátkem a kousek od Maltézského náměstí vykouzlit iluzi své domoviny. Klasickou španělskou kuchyni servíruje v domáckém prostředí, kterému na útulnosti dodávají zdi v teplých barvách. Jídlem, které tu nesmíte vynechat, je paella. Můžete si dát míchanou variantu, obsahující kuřecí maso, nebo paellu s mořskými plody: mušlemi, krevetami a olihněmi. Celé jídlo má výraznou žlutou barvu po španělském šafránu, nepřehlédnete jej ani v chuti. Milovníci masa bezpochyby ocení špíz El Centro, tvořený kousky hovězího, vepřového a kuřecího masa, nebo kuřecí pepitoria podávané s mandlovou omáčkou a rýží. Ideální sladkou tečkou po španělské hostině je creme catalana s krustou zkaramelizovaného cukru na povrchu, uvnitř je skryt lahodný krém.