Indická oáza kousek od Staroměstského náměstí. Intenzivní chutě indického subkontinentu najde právě zde, na jemnější, „evropské“ varianty jídel se tu nehraje.
Restaurace má vlastní pec tandoor, v níž kuchaři připravují voňavé chlebové placky parantha i šťavnaté kebaby z jehněčího a kuřecího masa. Menu je ztělesněním slova masala, které v jazyce hindi označuje směs mnoha koření. Kašmírský rogan josh zde chutná, jako by ho připravili kuchaři mughalských králů, krevety v pepřové omáčce jsou šťavnaté tak, že vám po skousnutí zvlhnou ústa. Rýžové biryani, východní verzi rizota, tu mají jak v kuřecí či jehněčí verzi, tak ve verzi bezmasé.
Nevelké porce jsou překvapivě syté a nabízí se je prokládat doušky osvěžujícího lasí. Rozhodně nezapomeňte ochutnat místní dezerty. Důstojným zakončením exotické hostiny plné výrazných chutí můžou být kuličky gulab jamun plovoucí v sirupu ochuceném růžovou vodou nebo rýžový kheer, který v Indian Jewel koření trochou šafránu.