Už od roku 2005 vaří v restauraci nedaleko Královské obory Stromovky Ioannis Asarlidis řeckou kuchyni. Majitel a šéfkuchař v jedné osobě připravuje jídla stejně pestrých odstínů, v jakých je vyveden interiér. Pokud se chcete v Praze vydat za autentickými řeckými chutěmi a příslovečnou peloponéskou pohostinností, tohle je ta správná adresa. Dlouhý večer u řeckého vína dokonale doprovodí zdejší mezze. Z nich na stole vytvoříte hostinu zahrnující chobotničky dělané na víně a medu, grilované halloumi, tatarák z pečeného lilku, fritované grundle nebo třeba tradiční šneky po krétsku s červeným vínem, rajčaty a tymiánem. Asarlidis v kuchyni používá prvotřídní suroviny, ať už je to iberské vepřové, křehké hovězí wagyu nebo jemné telecí maso, které mimo jiné připravuje v pergamenovém papíře, aby v něm zůstalo maximum šťávy.