Původní rakouská kuchyně přímo u paty Karlova mostu? Takový je ve zkratce Kočár z Vídně. Jídelní lístek od prvních řádků až k těm posledním pádí krajinou rakouské kulinární tradice. Hosty zavede do Štýrska a dá jim pocítit chuť tamních šneků s rozpečenými toasty, do Tyrolska vyhlášeného slaninou, ale hlavně do Vídně, která se na menu zrcadlí nejvíc. Beuschel, pajšl dělaný na smetaně, přichází na stůl s nadýchanými vídeňskými knedlíky, vařená hovězí špička se podává s jablečným křenem, růžová kachní prsa tonou v omáčce z portského vína a roštěná je doprovázena opékaným bramborem a kyselou okurkou. Vídeňský řízek si tu můžete dát jak v klasické, telecí verzi, tak vepřový, vždy rozprostřený přes celý talíř a podávaný s bramborovým salátem. Ten tu připravují tradičně po vídeňsku i v typicky české verzi s majonézou. Dezertům vévodí dort Sacher s jemným aroma meruňkové zavařeniny, císařský trhanec a samozřejmě též štrúdl s vanilkovým krémem.