Kulaťák je skvělé místo, kam si zajít na tradiční českou kuchyni a jídla laděná k pivu. Vybírat můžete jak z denní nabídky, kde se objevují klasické recepty jako hovězí maso s rajskou omáčkou nebo vepřová krkovice na černém pivu, tak z poměrně rozsáhlého stálého menu. Na něm mají kromě pivních chuťovek obvyklých i jinde taky smažené grundle, jež bývaly po staletí tradičním staropražským pokrmem.
Kulaťák má rozlehlý a poměrně přívětivý interiér, kterému dominuje dřevo, a jeho zdi jsou vytapetované starými novinami. Součástí restaurace je rovněž částečně prosklená zahrádka otočená do vnitrobloku, kde se dá sedět i v případě nepříznivého počasí.
Číšníci v Kulaťáku patří k pražskému nadprůměru, objednávky řeší rychle a ochotně.
Za vyzkoušení tu rozhodně stojí tradiční česká bramboračka. Téměř v ní stojí lžíce a ukázkově voní sušenými houbami a majoránkou.
Alicia, Avantgarde Prague