Jméno Riccarda Lucqueho je téměř synonymem pro italské restaurace v českém hlavním městě. Kromě značky Aromi se do jeho impéria počítají i méně formální Bottegy a také Finestra zaměřená na masitá jídla. Ke zdejším specialitám patří krásně mramorované hovězí a též zvěřina. Lehce uzené dančí tu podávají spárované s čokoládou, třešněmi a černým kořenem; ragú k těstovinám se připravuje z jeleního, které je pošimrané troškou strouhaného perníku. Vývar se připravuje z pernaté zvěře a cappelletti, sloužící jako zavářka, naplnil šéfkuchař bažantím masem. La Finestra umístěná naproti budově Klementina je místo, kam se chodí za vyrovnanou a vysokou kvalitou. Vycepovaný personál je tu jistotou a jeho přátelský přístup bonusem. Slovo profesionál tady dostává konkrétní podobu jak u lidí, kteří se pohybují na place, tak u těch, kteří chystají obsah talířů vzadu v kuchyni.