Bistro spadá do rodiny gastronomických podniků Riccarda Lucqueho. Tenhle temperamentní Ital začal v Česku vařit na vysoké úrovni, ještě když byl místní kulinární byznys v plenkách. Dnes se krom prvotřídních restaurací La Finestra a Aromi soustředí na místa, kde se hosté mohou najíst dobře a rychle.
La Bottega Linka má lehce industriální charakter, přiznané technické prvky dávají interiéru šmrnc. Pod odhalenými dráty a žárovkami bez krytů se podávají opulentní snídaně s domácími croissanty a farmářskými vejci, později během dne též obědy, během nichž v nabídce nikdy nechybí chutné těstoviny. Mezi oblíbené položky stálého menu patří sofistikované variace na risotto a také čerstvé plody moře. Silnou stránkou tohoto bistra jsou i sladkosti, je skoro nutné zkusit zdejší čokoládový fondant.
Zajímavostí a jedním z lákadel restaurace je pec na dřevěné uhlí X-Oven. Ta dosahuje teploty až 400 °C a umožňuje přípravu masa, ryb a zeleniny se zachováním autentických chutí a vůní. Tenhle podnik je ideálním místem, kde si dát rychlý oběd ze špičkových surovin.