Mají jednu michelinskou hvězdičku, ale zasloužili by nejméně dvě. Ve střední Evropě není jiná restaurace, která by tak inovativně pracovala s domácí kulinární tradicí, dokázala ji pozoruhodně rozvíjet a zároveň využívala surovin z lokální produkce. K tomu je třeba připočítat také patnáct let, během kterých La Dégustation neslevila ani píď z vysoko nastavené laťky pro kvalitu ingrediencí, provedení pokrmů i obsluhy. Duší podniku je šéfkuchař Oldřich Sahajdák, který neúnavně studuje staré kuchařky, hledá zajímavé dodavatele a cizeluje sofistikovaná degustační menu. Třeba šneky dovezené z Lužických hor kombinuje s chutí fenyklu a pórku, intenzivní chuť dančího masa podtrhne švestkami a slivovicí, vepřový bok ovoní rozmarýnem. Tří- či pětichodové menu se mění podle ročního období a sommelier je páruje s tím nejlepším z tuzemských vinic či s nealkoholickými drinky.