Šéfkuchař restaurace La Veranda Radek David v sobě snoubí pozoruhodnou kombinaci disciplinovaného profesionála a srdečného muže, kterého těší pečovat o hosty, jako by to byla jeho rodina. Tenhle letitý člen kulinárního týmu, který Česko reprezentuje na zahraničních kuchařských soutěžích, v La Verandě sází hlavně na středomořskou kuchyni. To se však nijak nevylučuje s vášní pro lokální suroviny, které šéfkuchař hojně používal už v době, kdy to ještě nebylo v módě. Typické pro něj je, že přílohy připravuje ze zdánlivě obyčejné zeleniny: černého kořene, kadeřávku, topinamburu, petržele, řepy či květáku. Tyhle prosté suroviny kombinuje s chutí lanýžů, pečených chobotniček, foie gras či s jemným masem mořských ryb. Průřez opulentní chuťovou nabídkou La Verandy tvoří degustační menu, které vás od něžného ceviche s mučenkou, grepem, koriandrem a bergamotem povede až k nepřehlédnutelné kombinaci srnčího a perníkové omáčky.