Meat & Greet Burgerhouse

V rodinném podniku zaměřeném na burgery pracuje šéfkuchař Jakub Holík se svou přítelkyní a její maminkou. Podnik ležící blízko Obecního domu si zakládá na tom, že si od začátku peče vlastní pečivo. Recepty tu do dokonalosti ladili několik měsíců před otevřením. Během na dlouhou trať byl i výběr dodavatelů masa. Po několika pokusech o spolupráci s českými farmami se Meat and Greet rozhodl vsadit na šťavnaté irské hovězí a u něj setrvává dodnes. Burgery se tu připravují ze směsi květové špičky, žeber, ořechu a podplečí. Chuť dodává burgeru hlavně maso od žeber a podplečí, ořech zajišťuje ideální konzistenci a špička přidává steakový závěr. Kromě tradičních kombinací se sýrem a slaninou najdete na jídelním lístku Meat and Greet též netradiční camemberry burger s borůvkovou omáčkou a plísňovým francouzským sýrem nebo calabra, kde se hovězí propojuje s mascarpone, salsou ze zelených chilli papriček a salámem Spianata Calabra.

 Kde
centrum | Nové Město
 Typ zařízení
restaurace
 Kuchyně
americká | mezinárodní
 Cenová hladina
$$
Wi-Fi zdarma
Zahrádka
Domácí mazlíčci
Platební karta

Specialitou podniku je burger připravený z masa mladého býčka, který je v domácí housce doplněn farmářským kozím čedarem, křupavou pancettou a konfitovanými rajčaty. Vše doprovází ještě majonéza z dýňovo-česnekového základu.

Anaïs, Avantgarde Prague
Personal tip avatar
Menu