Podnik na Novotného lávce má za sebou dramatickou historii. Dva roky po jeho otevření přišla do Prahy velká povodeň a restaurace doslova zmizela pod vodou. Nad hladinou tehdy zůstala jen nejsvrchnější část podniku. Majitel Sanjiv Suri vyčkal, až prostory vyschnou, a vzal živelní katastrofu jako výzvu k vytvoření nového interiéru. V něm se dnes podává mix české a mezinárodní kuchyně. Ochutnat můžete grilovanou kotletu z přeštického prasátka, kachní stehno se škubánky konfitované sedm hodin nebo třeba telecí filet mignon, T-bone steak ze skotu Angus či grilovanou makrelu z Atlantiku s citronovou omáčkou. Doporučení si rozhodně zaslouží mlýncovské dezerty. Zvláštností mezi nimi je zejména zmrzlina z černého česneku a vanilky. Kdo má chuť zajít do Mlýnce o víkendu, může využít nabídky sobotního a nedělního brunche.