Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich je synonymem a zárukou kvality. Železnou rukou vládne nejen ve svých televizních pořadech, ale i ve vlastních kuchyních, k nimž před časem přibylo bistro Next Door. Prostor otevřený do kuchyně od začátku zamýšlel jako výkladní skříň české kuchyně a téhle noty se jídelní lístek víceméně drží. Jako specialita šéfkuchaře se tu proto podávají ledvinky připravované s hořčičnou omáčkou a kapustou, druhou zemitou variantou jsou dršťky na uzené paprice, k nimž Pohlreich posílá na stůl majoránkovou buchtu. Next Door patří k těm místům, kam je možné vzít jak konzervativní příbuzné, tak zahraniční návštěvníky toužící poznat českou kuchyni. Samozřejmě se sem můžeme vypravit i sami, abychom uspokojili chuťovou nostalgii. Svíčková, kachní stehno se zelím i telecí řízek s bramborovou kaší jsou krásně provedené. Méně tradiční kombinaci představuje třeba maso z jelena s bezinkovou omáčkou a špeclemi nebo selečí líčka, která Pohlreich dělá na černém pivě s bazalkovým zelím.