Restaurace se nachází v kulturní památce na Malé Straně, bývalé cihelně z 18. století. Gastronomické menu světové kuchyně sestavil Pavel Sapík, jedna z nejvýznamnějších osobností české haute cuisine. Klade důraz na vysoce kvalitní suroviny a umělecký detail. Vaše smysly potěší i výhled na Vltavu a Karlův most. Vedle restaurace je umístěno muzeum Franze Kafky, který právě na zdejší nábřeží chodil
Amuse-bouche
Ceviche z mořského vlka s citrusovým gelem a perličkami z granátového jablka
Sklenka na přivítanou: Veuve clicquot ponsardin rosé, Champagne, FR
Sashimi a tartar z Ahi tuňáka s wasabi kaviárem, houbami enoki a žlutou ředkví v tradičním teriyaki sosu
Riesling Bruno 2022, Karthäuserhof, Mosel, DE
Tartar z jelena Sika s rozmarýnem, divokými kapary, sušenými sicilskými tomaty a houbovým pestem
Whispering Angel 2020, Château D’Esclans, Provence, FR
Krémová polévka „Kulajda“ s křupavou oplatkou
Kanadský Humr s espumou ze sladké kukuřice, pečená dýně, polosušená cherry rajčata a humří bisque
Meursault 1er Cru « les Grand Charons 2020 » , Philippe Bouzereau, Burgundy, FR
Královské holoubě z Anjou s karamelizovanou čekankou, kaštanovým pyré, keňskými fazolkami a jeřabinami s lanýžovým sosem
Château Escot 2015, Jéroboam Bottle, Médoc, Bordeaux, FR
Banánovo tropický krém na křupavé čokoládě s mučenkovým kaviárem, domácí kokosovou zmrzlinou a krémem z Havana rumu
Moscato D'Asti La Serra DOCG 2013, Marchesi Di Gresy, Piemonte, IT
Čokoládové pralinky
Armagnac Prince De Gascogne XO, Armagnac, FR
Půlnoční přípitek: Veuve Clicquot Ponsardin Brut