Jenom pár kroků od brány parku Kampa se nachází hotel, jehož restaurace nabízí v excelentním provedení to nejlepší z asijské kuchyně. Zdejší kuchyně má v týmu kuchaře z dalekého Východu a ve výbavě pec tandoor. Jídelní lístek je rozdělen na tři části: v jihovýchodní naleznete fantastické krabí koláčky, jaké se dělají v Thajsku, a vegetariánské nudle pad thai, severovýchod zastupují jarní rolky s foie gras a švestkovou omáčkou nebo japonské knedlíčky gyoza plněné řepou a masem chobotnice, jihozápad se ztělesňuje v podobě jehněčího biryani nebo kuřecího tikka masala. V peci tandoor vám tu k jídlu připraví přílohy výjimečné chuti: chleby naan v prosté máslové verzi nebo s chutí čedaru a chilli. Spices dostává svému jménu, protože s kořením tu zacházejí elegantně, autenticky a s rozmyslem. To, že zdejší šéfkuchař Zdeněk Křížek prošel kuchyněmi restaurací v Číně, Malajsii nebo Japonsku, se nedá přehlédnout.