Výraz „urban bistro“ na Farm sedí asi nejvíc. Zdi podniku nedaleko Národního technického muzea jsou dekorovány stylovými bicykly a menu se snaží držet krok se sezonou a módními surovinami a postupy.
Pokud je za oknem jaro, můžete se těšit, že na jídelní lístek přibude jehněčí, třeba ve formě ragú na těstoviny. Podzim zase signalizuje intenzivní chuť lesních hříbků a zvěřiny. K jídlu se Farm staví hravě a vždycky stojí za to se nechat překvapit, a to třeba neobvyklým menu ke svátku zamilovaných nebo opulentním brunchem.
Komu záleží na původu jídla, ocení, že maso na farmovských talířích pochází skoro bez výjimky z malých chovů, ať už je to pečený vepřový bůček nebo šťavnaté hovězí ze skotu Angus.
Ve Farm jsou srdečně vítáni cyklisté a krom toho je podnik vstřícný i k pejskařům. Čtyřnohé hosty tu potkáte skoro vždy.