Menu téhle irské hospody, která byla prvním pražským podnikem svého druhu, je trochu nesourodé. Nemůže za to ovšem nerozhodnost majitelů, ale historický vývoj.
Výraznou asijskou stopu v něm zanechala skvělá malajskoirská šéfkuchařka Sofia Smith. Podle jejích receptů se v podniku vaří i po jejím odchodu. Na jídelníčku zůstalo například její pálivé kuře madras nebo thajské krevetové karí. Další dominantou jídelního lístku jsou burgery, steaky a pro anglosaský podnik nezbytné fish and chips s hráškovým pyré. Fakt, že tady jsme ve střední Evropě, připomene jenom domácí tatarská omáčka, kterou k nim dostanete, klasický ocet je na vyžádání.
Kdo si oblíbil tradiční irská jídla, ocenění v James Joyce Pubu banger and mash, tedy klobásky dovážené ze západu Irska a podávané s bramborovou kaší. Stejně zemitou a tradiční položkou menu je shepherds pie, ve kterém se mleté jehněčí ovoněné bylinkami potkává s mačkanými bramborami, anebo hovězí „stew“, což je guláš pomalu dušený na pivu Guiness. James Joyce je oblíbené místo britských a irských expatů.