Tohle je skvělý, byť relativně málo známý minipivovar v centru Prahy. Pokud hledáte podnik, kam si zajít na dobré jídlo s vynikajícím pivem, tohle by měl být jeden z vašich horkých kandidátů.
V domě z 15. století se od roku 2012 vaří a čepuje pravé české pivo a podávají se k němu vyhlášené tradiční pochoutky šéfkuchaře Martina Procházky. Ten dříve působil v restauraci hotelu Alcron, jíž dopomohl k získání michelinské hvězdy. O kvalitě pokrmů servírovaných v pivovaru U Tří růží tedy nemůže být nejmenších pochyb. Z pivní produkce byste neměli vynechat zejména místní Amber Ale.
Podnik dokázal skloubit nenucenost českého hospodského stylu se špičkovou kvalitou a nabízí tak jen to dobré z české gastronomické kultury, oproštěné od nešvarů jako nerudná obsluha nebo příliš omšelý interiér.