Tento vinný bar opakovaně bodoval v soutěži Czech Bar Awards, v roce 2014 získal první místo. O jídlo se tu stará šéfkuchař Milan Hořejš. Jeho pokrmy si můžete objednat rovnou s doporučenými víny. Dáte-li si husí rillettes, doporučí sommelier crémant z Bourgogne nebo bílé z Anjou. K risottu s hříbky a lanýžovým olejem zase půjde sklenka cuvée Velké dobré bílé z Dobré vinice. Kromě stálých párů je sommelier připraven najít nové párování pro to, na co máte chuť. Pro klidný večer bez velkého debužírování si možná vystačíte se zajímavou nabídkou sýrů, která zahrnuje francouzskou klasiku, například kozí sýr v popelu, ale i toskánské pecorino, rakouský edelpilz nebo tuzemské sýry: ovčí Brníčko z Jeseníků či tvrdý sýr Gran Moravia. Na prkénko si nechte naložit i masné delikatesy. Kromě jemného tyrolského špeku můžete mít horskou sušenou klobásku, baskickou šunku či jehněčí klobásu Bosanka z jižních Čech.