Překrásný rozhled ze starobylých oken této restaurace v gotické věži míří mimo jiné i na Pražský hrad. Výrazný dřevěný interiér vychází z původních trámových konstrukcí a citlivě mezi ně zasazuje jednotlivé stoly.
Na historickou kontinuitu sází také menu, stačí se podívat mezi polévky. Můžete si objednat krém z říčních raků, jihočeskou zelnici s restovanými liškami nebo hovězí consommé s domácími nudlemi. Zkrátka tu nabízejí důstojný exkurz do pražské měšťanské kuchyně minulých století.
Samostatnou sekci jídelního lístku tvoří jídla staročeská: kotletky z přeštického selátka šéfkuchař servíruje na smržové omáčce s lepenicí, jehněčí kolínko dělá na rozmarýnu, panenku z divočáka zase dostanete s ostružinovou omáčkou a škubánkovými placičkami. Interpretace starých receptů působí uvěřitelně, logicky a nijak kýčovitě. Srnčí ostatně můžete dostat i v poměrně exotické úpravě: s pistáciovou krustou a batátovým pyré.